Un blog bine facut si actualizat frecvent, este o strategie puternica de marketing , care impreuna cu alti factori reusesc sa influenteze atat pozitionarea site-ului cat si performanta acestuia.

Utilizarea unui blog poate reprezenta o strategie de crestere excelenta pentru site-ul tau, deoarece articolele de pe blog pot fi distribuite si pe Facebook sau pe celelalte medii de socializare, pentru a-ti creste notorietatea afacerii.

Din pacate chiar si cel mai bun blog din lume ramane doar un blog ,o sursa de informare,daca nu exista consecventa, daca nu se respecta ritmul potrivit,si nu de putine ori ceea ce este cu siguranță un instrument de marketing puternic , devine o simpla interactiune cu ceilalti.

In cazul companiilor care nu au posibilitatea de a se ocupa de dezvoltarea blogului, dar nu doresc nici sa renunte la beneficiile oferite de acesta, va oferim posibilitatea de a va administra blog-ul de catre o echipa formata din profesionisti,cu cunostiinte in domeniul SEO , care va vor imbunatatii in mod sigur imaginea. In acelasi timp ne vom ocupa si de actualizarea regulata a paginii de facebook cu informati relevante.

In acest mod veti putea oferi in mod constant informatii actualizate atat pe site, cat si pe Facebook.

Articole nepublicate,originale,pana in 2000 de caractere (200 de cuvinte)

Contacteaza-ma

Dacă calitatea este importantă pentru tine, contactează-ne! .

CONTACT