SERVICII DE OPTIMIZARE SI PROMOVARE SEO

D

obandirea de catre clienti poate fi uneori un proces foarte dificil, mai ales daca nu puteti fi gasit de catre Google.

Studiile spun 44% dintre cumparatorii online recunosc ca cautare lor pentru un produs incepe cu un motor de cautare. PROMOVARE SEO ar trebui sa fie o prioritate pentru companiile care doresc sa creasca vanzarile si sa ajunga la clienti noi. Motoarele de cautare ajuta persoanele in a gasi raspunsuri la intrebari pe Internet, cum ar fi locatia unui restaurant preferat în zona dumneavoastra , unui avocat,serice auto si lista poate continua la nesfarsit. Prin tastarea cuvinte cheie specifice într-un motor de cautare, oamenii au acces la numeroase rezultate care sunt aranjați în ordinea omptimizarai sau a relevantei pentru cuvintele cheie introduse.

Vom acorda timp pentru a intelege obiectivele companiei dumneavoastra astfel incat sa dezvoltam cea mai buna strategie pentru a va pozitiona site-ul cat in top pe Google. Echipa noastra va cerceta industria dumneavoastra special pentru a identifica cuvintele cheie potrivite pentru a optimiza corect site-ul.

Modalitatile de promovare pot fi diverse:

  • promovarea site-ului in directoare;
  • promovarea site-ului in directoare de articole;
  • promovarea site-ului in forumuri;
  • promovarea site-ului in bloguri;
  • promovarea site-ului in site-uri de articole;
  • promovarea site-uliu in ziare;
  • etc.

Aducerea unui site in Top 10 Google trebuie sa fie facuta pe o perioada de cel putin 3 luni deoarece promovarea site-ului prin direrectoare, forumuri, bloguri, etc. se face treptat cu scopul ca Google sa nu vada site-ul a fi „spam”.

Promovare Site

Dacă calitatea este importantă pentru tine, contactează-ne! .

CONTACT