Vrei un magazin online?

Avem o larga de experienta in crearea de magazine online si folosim in special platformele de magazin on-line care s-au adaptat cel mai bine la piata din tara noastra, cele mai folosite solutii fiind Prestashop si Opencart. Am modificat aceste platforme pentru o mai buna indexare in Google, in plus faptul ca aceste platforme sunt opensource reduce seminificativ si costurile de realizare a proiectului.

Pachet complet magazin online

Pentru a imbunatati serviciile noastre, am creat o oferta care pe langa crearea propriu zisa a site-ului, cuprinde tot ceeea ce este necesar pentru o prezenta on-line de calitate: gazduire si domeniu, crearea unei identitati vizuale (brand), optimizare SEO, promovare web, promovare Social Media.

Design unic pentru toate magazinele create

Toate magazinele online create beneficiaza de design personalizat dupa preferintele clientului. Putem crea un design unic pornind de la cateva exemple de site-uri care v-au placut, din punct de vedere al designului sau al functionalitatilor.
Evident fiecare magazin online are nevoie de un design specific profilului sau. Nu putem folosi acelasi design la toate magazinele. Este ca si cum am folosi un fundal floral la un magazin de materiale de constructii. De aceea cream un design unic si adaptat profilului, pentru fiecare magazin online in parte.

In afara de design-ul magazinului, pentru a genera comenzi clare si pentru a evita ca un client sa primeasca un produs diferit fata de ce credea el ca a comandat, trebuie sa avem campuri personalizate in pagina produsului. Astfel clientul dispune de toate informatiile necesare si poate opta pentru una dinte variantele produsului respectiv.
De exemplu daca produsul este o Tableta PC, clientul trebuie sa-si poata personaliza comanda si sa poata alege ce memorie RAM doreste: 1GB, 2GB, etc. si culoarea: alb, negru.

Caracteristicile magazinului

  1. > Afisare corecta in toate browserele.
  2. > Numar de categorii NELIMITAT.
  3. > Numar de produse NELIMITAT.
  4. > Acces rapid: comenzi, produse, clienti, facturi, analiza trafic etc.
  5. > Din interfata de administrare a site-ului puteti trimite newslettere in format HTML pe adresele de email ale abonatilor.
  6. > Editor vizual de tip WYSIWYG, cu posibilitatea de adaugare imagini sau videoclipuri in descrierea produsului.

Contacteaza-ma

Dacă calitatea este importantă pentru tine, contactează-ne! .

CONTACT