Optimizarea on-page, adică optimizarea paginilor site-ului pentru o imagine cât mai realistă în „ochii” motoarelor de cautare, se face în mod ideal în acelaşi timp cu scrierea codului site-ului.
Totuşi, din cauză că majoritatea site-urilor nu sunt create de designeri care să aibă experienţă SEO, sau pentru că in general clienţii, mai ales cei din Romania, nu sunt informaţi de beneficiile optimizării, cea mai mare parte din site-uri au lacune în ceea ce priveşte optimizarea on-page.

Pentru a remedia această problemă vom aduce mici modificări codului sursă sau vom instala plugin-urile necesare (în cazul unui blog Wordress de exemplu) pentru a putea beneficia in totalitate de beneficiile, chiar dacă mici în general, unei optimizări on-page.

Optimizarea paginilor include:

stabilirea unui titlu corect fiecărei pagini
meta-tag-uri ca descriere şi cuvinte cheie pentru fiecare pagină şi eliminarea tag-urilor inutile
analiza link-urilor interne si externe
validarea W3C a codului HTML, XHTML şi CSS
verificarea robots.txt cu redirecţionările necesare
optimizarea imaginilor şi adăugarea de tag-uri
generarea unui sitemap valid
crearea unui favicon
densitatea de cuvinte cheie
optimizarea timpului de încărcare a paginilor
alte elemente ca: microformate, conţinut duplicat, etc.
Pentru o derulare cât mai rapidă a acestui proces, la semnarea contractului clientul este rugat să furnizeze datele unui cont FTP sau cPenel a site-ul stipulat în contract. Clientul este rugat deasemenea ca pe durata contractului sa ne anunţe când conţinut sau pagini noi sunt adăugate pentru a aduce modificări unde este necesar.

După finalizarea optimizării on-page, se va trece la optimizarea off-page.

Contacteaza-ma

Dacă calitatea este importantă pentru tine, contactează-ne! .

CONTACT