Una dintre problemele de care se lovesc detinatorii de site-uri o reprezinta mentenanta si sumele platite periodic pentru modificarea continutului sau adaugarea de continut nou pe site. Daca apelati la serviciile noastre nu veti avea aceasta problema, din Panoul de Administrare veti putea modifica paginile site-ului sau adauga altele noi fara sa mai platiti nimic.
Site-urile create de noi se bazeaza pe platforma Editrom CMS, avantajele acestui sistem de administrare fiind usurinta in utilizare, stabilitatea si optimizarea pentru motoarele de cautare (URL-uri prietenoase, generator sitemap.xml, Error 404 integrat, scanare/eliminare scripturi malware, backup, etc).
Un site creat pe acest sistem este usor de administrat de catre aproape oricine, fara a detine cunostinte avansate in domeniul IT. Veti putea adauga sau modifica continutul in orice moment, fara a plati nimic.
Totodata, ruland pe o platforma optimizata pentru motoarele de cautare (Google, Yahoo, Bing) site-ul va fi bine indexat si propulsat cat mai sus in rezultatele cautarilor.

Caracteristici site

  1. > Site bilingv : romana/engleza
  2. > Design unic
  3. > La cerere Design Responsiv
  4. > Numar de pagini nelimitat
  5. > Galerie de imagini
  6. > Formular de contact cu Captcha
  7. > Sistem abonare/trimitere newsletter
  8. > La cerere functionalitati personalizate

Demo Panou de Administrare

In acest demo puteti testa panoul de administrare a site-ului.
Platforma: Editrom CMS

Sa aleg un site cu design responsiv?

Daca alegeti ca siteul dumneavoastra sa aiba un design responsiv, inseamna ca acesta va recunoaste tipul dispozitivului pe care este afisat si va raspunde automat la preferintele utilizatorului, indiferent de dispozitivul pe care este afisat: tableta PC, smartphone, etc.
Desi un design bazat pe aceasta tehnologie este mai scump decat unul comun, veti avea avantajul de a va putea prezenta serviciile sau produsele unui numar mult mai mare de vizitatori, tinand cont ca statisticile din ultima perioada arata ca accesarea site-urilor de pe dispozitive mobile a ajuns la 20%.
Puteti testa chiar pe siteul nostru cum se comporta un astfel de design, redimensionati fereastra browserului dumneavoastra apasand pe cele doua patrate din coltul dreapta-sus a browserului (cu exceptia Internet Explorer care nu suporta tehnologiile moderne)

Contacteaza-ma

Dacă calitatea este importantă pentru tine, contactează-ne! .

CONTACT